PREMIÉRA: Never Left Behind vykopávají svůj první klip. Upekli ho na FajtFestu

Vydáno: 19.09.2019 16:10 - Petr Adámek

Domácí nu-metalová skvadra Never Left Behind má za sebou jedno významné poprvé. Řeč je o prvním videoklipu v historii kapely, který šestice natočila v červenci na FajtFestu a na který můžete mrknout u nás v exkluzivní premiéře.
Skladba "Left" pochází z aktuálního EP Misfits a podle kapely parádně funguje naživo. "Má velkou sílu a zároveň jde o můj nejoblíbenější track s nejosobnějším textem, na kterej jsem nehorázně pyšnej. Osobně ho označuju za základní Neverlefťáckej hit," vyznává se jeden ze zpěváku Zak.

Úplně první profi klip Never Left Behind má na svědomí Aleš Špidla z Rolla Productions. A proč právě FajtFest? "Fajtfest je pro nás srdeční záležitost. Já sám osobně jezdím na Fajtův kopec pravidelně několik let, občas i víckrát do roka. Byl to pro nás letos jedinej velkej festivalovej zářez a zároveň poslední velkej koncert s naším teď už bývalým bubeníkem Číčesem. Takže natočit zde klip byl takovej pomyslnej závěr jedný velký kapitoly a uchování vzpomínky na pro mě nejsilnější sestavu a nejlepší časy kapely. Já sám označuju náš set na Fajtu 2019 za nejlepší koncert ever a životní vystoupení. Hlavní cíl byl zachytit energii kapely a to nepopsatelný kouzlo a pohodu, která na Fajtfestu je. Z výsledku jsme totálně nadšení," dodává Zak.

Nu-metalová úderka tedy momentálně shání bubeníka. "Pokud tě baví, co hrajeme a myslíš si, že máš na to hrát s náma, ozvi se nám. Třeba hledáme právě tebe. V mezidobí nucenné kapelní pauzy tvoříme novej matroš, abychom pak vylezli jak s novým bubeníkem tak novým koncertním setem a mohli zadupat do země vše co se nám postaví do cesty." Nuže jsou mezi vámi nějací plonkoví bubenící?


Never Left Behind - Left (Official Music Video)
xxx hot movies

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení