VIDEO: Zachrání Gutalax svět před zombie poop-apokalypsou?

Vydáno: 21.09.2019 09:45 - Papája Pečenková

Jejich revírem jsou záchody. Jejich tempo je vražedné. O kom že se to bavíme? Rozhodně to není Semir Gerkhan z dálniční policie Kobra 11. Řeč je o boji se zlem v podobě záchodových monster vraždících lidi. Na pomoc pak nepřijde nikdo jiný než Shitbusters v novém videoklipu kapely Gutalax!
Nový klip přední české - a troufáme si říct - i světové gore-grindové kapely Gutalax by mohl být námětem na celovečerák. Parta kolem Martina Matouška si ze sebe umí udělat srandu takovým způsobem, aby zachovali celkovou image kapely a zároveň jim to perfektně zapadalo do konceptu. Jak to provedli? Čti dál a zasměj se s námi!

Poklidné ráno jako vystřižené z jihočeské komedie Zdeňka Trošky. V klidné vesnici Křemže si každý řeší svůj ranní business po svém a nic netušící se připravuje na další slunečný den. O zažívacích problémech se nikdo nikomu nesvěřuje jen proto, že netuší, jaká monstra se potom pokusí zničit lidstvo. Klip na motivy amerického filmu Krotitelé duchů (v originále Ghost Busters) ukazuje kapelu jako odvážné bojovníky se zlem nepředstavitelného formátu. Podaří se superhrdinům odvrátit neodvratitelné? A jaké jsou jejich nejsilnější zbraně? Nechceme spoilerovat. Pusť si videoklip k písni Shit Busters a přesvědč se sám!


Pokud budeš mít možnost, určitě doporučujeme zajít na kapelu Gutalax a vidět jenaživo. Kombinace intra v podobě titulní písně ze seriálu Pobřežní hlídka, hovnocucových oblečků kapely na pódiu a hlášek frontmana, nadšení fanoušků házejících toaleťák a pařících s nafukovacími objekty všeho druhu je zkrátka k nezaplacení. Na letošním ročníku festivalu Brutal Assault jsme byli dokonce během koncertu Gutalax svědky crowdsurfující toi toiky! Kam se hrabou se svou show třeba takoví Kryštof.
 

GUTALAX - SHITBUSTERS ( Official videoclip ) 2019!!!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení