Nečekané spojení: Babymetal si vezmou na tour Bring Me The Horizon

Vydáno: 19.09.2019 18:20 - Papája Pečenková

Spolupráce, kterou bychom možná nečekali, ale zároveň dává smysl, ať už se to může zdát jakkoliv bizarní. Dance-pop-metal v podání japonského tria Babymetal a nyní pop-metaloví Bring Me The Horizon spojí síly. Stane se tak na japonské části turné Babymetal k nové desce.
Album dostane název Metal Galaxy a japonské lolitky ho plánují vydat 11. října. Na albu kapela spolupracovala s dalšími hudebníky světového formátu jako je například Alissa White-Gluz z Arch Enemy nebo Joakim Brodén ze Sabaton.

Jak už to bývá, k novému albu je naplánováno tour, kterou kapela odstartovala na začátku září v USA. Následovat bude Japonsko, a příští rok se na ně můžeme těšit i na našem kontinentu. Některé show už jsou vyprodané a na ostatní vstupenky rychle mizí, takže pokud máš zájem, neváhej a mrkni na lupeny. Do České republiky kapela bohužel nezavítá, ale co takhle udělat si výlet do Vídně nebo Berlína?

Baby Metal tour


Nejočekávanější koncerty turné jsou ale ty japonské, kam si kapela přizvala jako hosta britskou hvězdu Bring Me The Horizon. Členky Babymetal se vyjádřily na adresu kapely po festivalu Glastonbury, kde letos v červnu hrály jak ony, tak i BMTH a kde se staly první japonskou kapelou performující na hlavní stage jednoho z největších a nejuznávanějších festivalů na světě. "Milujeme Bring Me The Horizon, respektujeme jejich hudbu a rádi bychom s nimi navázali spolupráci," nechaly se slyšet holky. Dočkáme se i něčeho víc než jen společné tour? Co třeba společný song? Nechme se překvapit.

Babymetal je japonský projekt, který zaštiťuje agentura Amuse Inc. V písničkách kombinují prvky japonské roztomilosti kawaii, japonského popu (tzv. J-pop) a metalové hudby. Skupina vznikla v roce 2013 a její členky vystupují pod přezdívkami Su-Metal, Yuimetal a Moametal. V roce 2018 musela kapelu ze zdravotních důvodů opustit Yuimetal, za kterou zatím neexistuje stálá náhrada.

Slyšel jsi už ochutnávku z nové desky v podobě nejnovějšího singlu PA-PA-YA?

BABYMETAL - PA PA YA!! (feat. F.HERO) (OFFICIAL)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení