VIDEO: The Agonist dávají v novém tracku průchod vzteku

Vydáno: 19.09.2019 12:40 - Ondra Weisbauer

Kanadští melodičtí deathmetalisté "trpěli jako jeden a jako jeden i přežijí!" Ne, nic se jim nestalo. Jde o citát z nové pecky "As One We Survive". Určitě poslechněte!
Tahle skupina kombinující ráznost a tempo metalcoru s jedinečným hlasem zpěvačky, střídajícím deathmetalový growling i symfonické výšky, měla slušně našlápnuto hned od začátku. Poté však musela po třech albech odejít zakládající členka Alissa White-Gluz, která nahradila Angelu Gossow ve švédské melodic deathmetalové kapele Arch Enemy.

Mnoho lidí si myslelo, že je to konec kapely a v tom se objevila záchrana - nová zpěvačka Vicky Psarakis. Ne každý byl se změnou zpočátku spokojen. Včetně ex-zpěvačky Alissy. Ta si myslela, že bude stíhat obě kapely a tudíž nahrazení brala jako "největší zradu" jejího života a s ex-kapelou od té doby nemůže přijít na společnou řeč.

Přes všechny lapálie The Agonist vytrvali a přežili! A vyplatilo se! Dnes mají na kontě dvě další alba a třetí je již na cestě. Placka se bude jmenovat Orphans, vyjde 20. září a nový track s příhodným názvem "As One We Survive" je třetí odhalený po singlech "Burn It All Down" a "In Vertigo".

Kapela se k nám podívá 13. listopadu společně s ukrajinskými Jinjer v pražském Meet Factory.

 

The Agonist - As One We Survive



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení