Ostrý odpal Rock for People. Festival přiveze Green Day, Fall Out Boy a Weezer

Vydáno: 16.09.2019 12:10 - Tisková zpráva

Rock for People oznamuje prvního headlinera pro rok 2020. Punk-rockové trio Green Day přijede do Hradce Králové i s novým albem, které vyjde na začátku příštího roku.
S ohledem na termín turné Green Day se v příštím roce uskuteční jeden z nejstarších hudebních festivalů u nás o dva týdny dříve, a to od 18. do 20. června. "Vystoupení Green Day na Rock for People je splněním snu nejen nás pořadatelů, ale i mnoha našich fanoušků, kteří po nich volali v podstatě po celou naší historii. I proto jsme příliš neváhali a rozhodli jsme se udělat příští ročník v netradičním termínu," vysvětluje ředitel festivalu Michal Thomes.


Společně s Green Day dorazí jako druhý headliner i hvězdní američtí rockeři Fall Out Boy, kteří budou mít na Rock for People českou premiéru, a držitelé Grammy Weezer. Obě formace doprovázejí Green Day na jejich Hella Mega Tour. Dalšími ohlášenými jmény jsou nizozemští hiphopeři DOPE D.O.D., australské elektronické duo SKYND a zástupci domácí scény John Wolfhooker. Další jména zveřejní festival v tradičním adventním kalendáři.

Předprodej vstupenek na 26. ročník Rock for People startuje 20. září od 10.00 v síti GoOut v ceně 1 690 Kč na jméno a 1790 Kč bez jména v limitované edici 3000 kusů.
 

Green Day - Father Of All...(Official Audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení