Jimmy Page nechá v nové publikaci nahlédnout do svého soukromí

Vydáno: 12.09.2019 14:20 - Jana Haišmanová

Že bývalí členové Led Zeppelin nemají svým fanouškům co říct? Kytarový bůh Jimmy Page se rozhodl pro sepsání dalšího vyprávění.
Kniha Jimmy Page: The Anthology nabídne pohled převážně na rozsáhlou kolekci hudebních nástrojů, které slavného muzikanta během let doprovázely a ovlivňovaly. 384 stránek dlouhá publikace, jíž napsal sám hudebník, přiblížuje bohatou historii vzácných kousků z jeho sbírky, na něž hrál s Led Zeppelin nebo v projektech s Davidem Coverdalem, Yardbirds a Firm.

Celá kniha bude doplněna fotografiemi jak jeho nejslavnějších kytarových exponátů, jako je např. ikonická Dragon, tak různých pódiových kostýmů, pro než byl děvčaty tak milován. Jimmy dále zveřejní korespondence, vinylové výlisky a zatím dosud neviděné snímky z uplynulých 60 let. O položkách svého soukromém archivu čtenářům poskytne detailní výklad a vysvětlí, jak a proč mu pomohly napsat jeho životní příběh.

K prodeji bude určeno pouze 2500 kopií podepsaných přímo kytarovou legendou. Koženou vazbu podtrhne výjimečné pozlacené zdobení stránek. Kniha je již v předprodeji a její oficiální vydání je naplánováno na letošní prosinec.


KASHMIR chords -Jimmy Page, Jack White, & Edge





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení