VIDEO: Thornhill (se) připravují na smrt a na svůj debut

Vydáno: 09.10.2019 17:10 - Jakub Kvizda

Neuplyne rok, kdy by australské metalcorové podhoubí nevyplivlo vysoce kvalitní úderku, která zamíchá kartami na světové scéně. Dalším aspirantem je pětice Thornhill, o jejímž novém singlu se rozhodně nedá říct, že by šlo o pouhé rozehřívání.
Zpěvák Jacob Charlton má v hrdle samet i brusku zároveň. O tom se je možné přesvědčit již na dvou EPčkách z předchozích let, stejně jako o značných technických dovednostech ostatních členů nebo rozvinutém citu pro atmosféru, ne nepodobnou třeba francouzským Novelists.

Až plnohodnotná deska The Dark Pool, která světlo světa spatří 25. října, ale ukáže, zda budou mít tihle sympatický protinožci opravdu na to následovat třeba momentálně rozjeté krajany Polaris. Nezbývá než doufat, že je pak s sebou do Evropy přiveze nějaké z větších jmen, zatím si je totiž naživo může zažít pouze domácí publikum a to je na potenciál kapely dost málo.

Takže "Where do we go when we die?" To nikdo neví, pokud nás tam ale budou doprovázet Thornhill, rozhodně nebude zas tak špatně!


Thornhill - Where We Go When We Die



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení