FOTO: Metallica má za sebou největší, ale zdaleka ne nejlepší koncert v Česku

Vydáno: 19.08.2019 10:25 - Jaroslav Kutheil a Petr Adámek

Podruhé během necelého roku a půl zavítala do Prahy Metallica. Po loňském halovém koncertě si střihla open-air show na letišti v Letňanech, na který dorazilo přes 70 tisíc lidí. Legendární kapela očekávání splnila, přesto chybělo "něco navíc".
Metallica zahrála poctivý průřez diskografií od prvního do posledního alba. Zazněly např. "Nothing Else Matters", "One", "The Unforgiven", "Sad But True", "Master of Puppets", "Frantic", "For Whom the Bell Tolls", "Seek & Destroy" nebo na úplný závěr "Enter Sandman". Opět také vytáhla veselou píseň Ivana Mládka "Jožin z bažin". Tentokrát se ovšem vytratil vtip a hlavně moment překvapení.

Čtveřice měla v zádech mamutí pódium se skvělými vizuály, i ten zvuk se po několika skladbách srovnal, ovšem právě nějaké to větší překvapení, onen pomyslný "wow moment" zkrátka chyběl. Od kapely velikosti Metalliky zkrátka vždycky čekáme něco víc, ovšem dočkali jsme se spíš průměru a rutiny.


Jako speciální host vystoupili Ghost a Bokassa.

Fakker s Metallicou na titulce, šestistránkovým článkem uvnitř a plakátem vyšel vloni v březnu. Sehnat ho můžte přes náš eshop.

Metallica F! titulka



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení