Začátkem září budou padat hlavy. Připravte se na trojnásobná deathcorová jatka

Vydáno: 09.07.2019 15:25 - Tisková zpráva

První zářijový den vybalí v pražském Rock Café své brutální nářadí trojice deathocorových kapel. Holandští Distant představí albovou novinku Tyrannotophia, krýt záda jim budou pražští Silent Generation se svým slamming deathcore a prešovští downtempo deathcore Abyss Above. Jeden special guest bude oznámen brzy!
V roce 2017 odstartovali Distant novou éru se zpěvákem Alanem Grnjou (Shrill Whispers, SK) s nímž v létě 2017 vydali EP Tsukuyomi. Následovalo pět evropských tour, což Distant dostalo do povědomí lidí a ve svém žánru se stali známou kapelou. Jejich první full-lenght album Tyrannotophia vyšlo 7. června 2019.

Silent Generation jsou slamming deathcore banda z Prahy založená roku 2015. Po EP Victims of Silence došlo k obměně členů kapely na postu basy a bicích a po vzájemném sebeobjevení/poznání vychází singly "Violence Is The Cure" a "I Dont Want To Live On This Planet Anymore", které je vykopli k jejich tvrdší éře. Poté vychází song "Karma is a Bitch" a poslední singl "Dont Bully The Butcher", ve kterém hostuje Duncan Bentley z kapely Vulvodynia z Jihoafrické Republiky. Nyní pracují na svém prvním full-lenght albu a snaží posouvat své hranice s každou live show.

Abyss Above vznikli na Slovensku v roce 2015 a od té doby tvrdě pracují. Jejich nejčerstvější release se jmenuje Executioner. Jejich tvorba zahrnuje různé hudební styly jako beatdown, downtempo, black metal, metalcore a deathcore. V současné době pracují na novém materiálu pro EP Doombound které chtějí vypustit v létě 2019.

Lístky v předprodeji prostřednictvím portálu GoOut!


Distant I Silent Generation I Abyss Above


DISTANT - "Zeroten" (Official Music Video)


SILENT GENERATION - Karma is a Bitch [OFFICIAL MUSIC VIDEO]


Abyss Above - Executioner [Music Video] (2018) Chugcore Exclusive




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení