FAKKER BLOG: Lekce stomatologie pro začátečníky i pokročilé s Hell Paso

Vydáno: 09.07.2019 12:20 - Redakce

Se zubama jsou od narození samý problémy. Něco o tom ví i domácí noise-post hardcore banda Hell Paso. Po drobných komplikacích jim na podzim dorostou třetí zuby v podobě EP 3rd Teeth. Více už basák Marek Závodský.
Řezáky. Špičáky. Stoličky. První zuby se prořezávají krátce po narození, ale ještě dřív, než se poprvé skutečně zamilujete, máte je doma schované ve sklenici od kompotu. Život se vleče dál a když se nechováte jako prase, naroste vám možná i chrup stálý. Ten opravdový. S tím pak můžete začít dobývat srdce stejně smýšlejících bláznů. Teda aspoň si to někdy namlouváte...


Pokud bylo naše první EPčko Fatherloo našim mléčným chrupem, pak je nutné úpřimně přiznat, že se na zavařovačku ve sklepě začíná opravdu prášit. První "velká" deska (Queen Nevergreen) sice prošla několika ústními hygienami, ani ta však nevypadá, že by vydržela bez kazů do nekonečně vzdáleného důchodu. My se ale díkybohu nacházíme ve 21. století a v genetické laboratoři Hell Paso jsme pro vás vypěstovali z našich kmenových buněk malé divné překvapení - nové čtyřskladbové EP 3rd Teeth. Třetí přírůstek z něj má odborný název Decaying Cans a opatřili jsme ho i videem, které vzniklo během loňského koncertování po zemi stomatologii zaslíbené - Anglii.

Pokud chcete naživo slyšet, jak ostré a kousavé umí naše nové zoubky být, máte jedinečnou možnost na našem nadcházejícím českém turné na podzim roku 2019! Doprovodí nás na něm kolegové z komory The Complication. Termíny a místa již brzy na informačních letácích ve všech ordinacích v okresu. Díky a zvukům vrtačky zdar!

text: Marek Závodský (Hell Paso)



Hell Paso - Decaying Cans - EP 3rd Teeth - 2019



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení