Sedmý ročník Dřemfestu přivítá E!E nebo Fall From Everest

Vydáno: 28.07.2019 09:45 - Tisková zpráva

V sobotu 24. srpna se v Třemošné u Plzně uskuteční sedmý ročník festivalu Dřemfest. Jedná se o jednodenní festival, který není jednoznačně stylově vyhraněn a zaměřuje se na mladé kapely a DJ's napříč žánry.
Letos se role headlinera ujme příbramská legenda E!E, doplní je moravští skejťáci Krang, domácí melodičtí AM, pop-punkový May 24th z Uherského Hradiště a chodští ska-punkový Sticx. Highlightem bude zajisté vystoupení pražských šílenců Fall From Everest. O warmup a afterparty se postará plzeňský mistr vinylu Jarda Diviš (ex-Shogun Tokugawa) aka DJ Pupu!

Festival se koná v přírodním prostředí domu Exodus. Areálem protéká malá říčka, nedaleko se nachází rozlehlé louky a odpočinkový park. Z občerstvení kromě klasických jídel myslí pořadatelé i na vegetariány, k dostání bude vyhlášený vege-guláš a další bezmasá jídla.

Za uplynulých šest let se na Dřemfestu představili kapely jako Skywalker, John Wolfhooker, The Fialky, Severals, Call Tracy a další... Přes punkové začátky, kdy např. neohlášený první ročník rozehnala policie, vykrystalizovala akce ve stabilní událost a každý rok na konci léta přináší do Třemošné zajímavá jména tuzemské scény.


Dřemfest

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení