FOTO: Bring Me the (playback) Horizon se na Rock for People opřeli o svou slávu, výkonem neohromili

Vydáno: 05.07.2019 12:49 - Dominik Šidlo a Čestmír Jíra

Hned první den Rock for People sliboval špičku celého festivalu. Před půlnocí si totiž svůj hodinu a půl dlouhý set střihli Bring Me The Horizon. Ani zdaleka ale nepředčili výkony čerstvějších kapel.
Headlinerem celého festivalu sice oficiálně byli právě borci kolem Oliho Sykese, ale celá jejich show působila spíš jako divadlo než regulerní koncert. Songy jsme si zazpívali, na hity ze Sempiternal (dál do historie se nešlo) zamoshovali a koncert si užili. Šlo ale o jednorázový zážitek, dlouhodobě z něj existovat nepůjde.


Oli navíc několikrát pravil "Thank you, Prague" a i v instagramovém postu BMTH napsali totéž. Víte vůbec, kde jste hráli, kluci? Tohle byl Hradec Králové! Jo a memes o zbytečnosti kytaristy Leeho Malii se stávají skutečností, Lee se totiž koncertu vůbec nezúčastnil.

Naopak takoví Boston Manor nebo Infected Rain vystřihli maximálně bombový výstup. Z českých interpretů se nejvíc předvedli The Truth Is Out There, kteří širším davům představili už pokřtěnou desku All Little Revolutions.

První full den jsme na místě pořídili rozhovory s Kodaline, Boston Manor, Our Last Night a Hands Like Houses. Očekávejte v nejbližších číslech Fakkera.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení