P.O.D. se konečně ukážou naživo v Česku. Dají si hned dvoják, Prahu a Zlín

Vydáno: 01.07.2019 11:50 - Petr Adámek

Po nekonečném čekání na koncert v České republice přišla z tábora P.O.D. dobrá zpráva. V doprovodu kapel Alient Ant Farm a Dead Girls Academy se představí 6. listopadu v pražském MeetFactory a o den později ve zlínském Masters of Rock Cafe.
P.O.D. fungují více než pětadvacet let, prosluli kombinací metalu s reggae a rappem a na kontě mají deset alb. To nejúspěšnější nese název Satellite (2001), to poslední Circles (2018).

O partě kolem Sonnyho Sandovala se vždy mluvilo jako o křesťanské kapele. Fakker vloni v prosinci pořídil se Sonnym rozhovor a i na toto téma jsme narazili. "Nikdy jsme se za křesťanskou kapelu nepovažovali, prostě se jen sešli čtyři kluci se stejnou vírou. Když jsme se pohybovali v undergroundu, byla naše hudba hodně agresivní. Stačilo se tehdy v jediném interview jednou zmínit o Ježíšovi a okamžitě nás zaškatulkovali jako křesťanskou metalovou kapelu a trvá to dodnes. Já přitom ani nevím, co ta škatulka znamená. Věřím v Ježíše a věří v něj i moji spoluhráči, máme ale rozdílné politické názory a lišíme se i v dalších pohledech. Shodneme se však na důležitosti lásky a bratrství."


Celý rozhovor s P.O.D. a k tomu plakát kapely najdete v prosincovém Fakkerovi. Chybí vám ve sbírce? Pořídíte jednoduše přes náš eshop.

P.O.D. F!


P.O.D. - Alive - Satellite (HD) 2001



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení