VIDEO: Léto všude kolem nás, Rybičky 48 zakládají letní bio klan

Vydáno: 27.06.2019 14:20 - Anna Štěpánková

Rybičky 48 jsou česká pop-punk rocková banda z Kutné Hory. Kdo o nich ještě neslyšel, jako by nebyl. Máte možnost to napravit. Právě světu představují zbrusu nový song "Biolid" a k němu velmi biologický video.

Tenhle novej vymazlenej klip režíroval Ondřej Soukup s Kubou Rybou, takže se rozhodně zasmějete. O tom žádná. Klip je zasazen hlavně do lesů, polí nebo luk. Hlavní roli tu hraje příroda se vším všudy. Jakože úplně. Je léto a kdo by chodil taky oblíkanej, že jo. Ve videu si zahrál i Tomáš Klus jako člen Klus Klus klanu.

"
Teď se u nás dějí velké věci. Nyní vydáváme nový song 'Biolid' i s klipem a v září chceme udělat song 'Zamilovaný/Nešťastná 2' po 10 letech, pokračování našeho starého hitu. Na podzim se chystáme na turné po kultarácích. Na jaře 2020 pojedeme jen na 4 halové koncerty v ČR a ještě ten rok koncem listopadu jsme si naplánovali O2 arénu. Bude to masakr. Ale těšíme se na to, protože to bude rok naší dospělosti. Oslavíme totiž 18. narozeniny. Pojali jsme to jako rockovou maturitu," vysvětlují Rybičky 48 své plány do budoucna.

Tak co? Přidáte se ke Klus Klus klanu? A přijdete mírnit stresy a podpořit tuhle českou bandu při jejich "maturitě"? Pot z čelíček jim poteče 28. listopadu 2020.


RYBIČKY48 - BIOLID 4K (Oficiální videoklip)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení