VIDEO: Domácí When Your Smile Fallin Down vyprávějí story z podzemí

Vydáno: 28.06.2019 17:30 - Dominik Šidlo

Ambiciózní When Your Smile Fallin Down z Opavy jsou sice teprve na začátku působení, ale už teď dávají najevo, že nejsou žádná ořezávátka. Svůj alternativní metalcore uvádějí singlem "Authentic".
Příběh o zbraních, kartách a drsném podzemí je tématem prvního klipu těchhle našlapaných borečků. Práce s videem se jim fakt povedla, a co víc, hudebně je to ještě lepší. Na to, že jsou kluci téměř bez zkušeností, se s metalcorem nemazlí. Prostě ho chytli za flígr a rozbili mu držku.

"Videoklip jsme natáčeli dva dny, přičemž jeden jsme strávili na naší zkušebně a druhý v ostravském baru Ypsilon. Režisér Petr Juračka a jeho práva ruka Martik Siuda zajistili, aby natáčení probíhalo co nejlépe. Pár těch věcí zničených, pár vyražených dechů a hodně únavy bylo na místě, ale i tak si myslíme, že výsledek stojí za to," uvádějí novinku kluci.

Podle vlastních slov kapela zatím bojuje o své místo v okolí Opavy, probíjejí se ale dál a dál a brzo je snad budeme moci zastihnout i v ostatních koutech republiky.


When Your Smile Fallin Down - Authentic (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení