FOTO: Kiss jsou stále v plné síle, přesto dali Praze své poslední sbohem

Vydáno: 20.06.2019 08:00 - Lukáš Urbaník a Kamila Ungerová

Rockoví mohykáni Kiss se v rámci akce Prague Rocks naposledy předvedli českému publiku. Navzdory svému věku a dlouhému turné, které započalo v lednu letošního roku, jsou ale stále ve skvělé kondici.
Pro svou věrnou Kiss Army si přichystali již tradiční rock'n'rollové divadlo. Baskytarista Gene Simmons plival krev, vyplazoval svůj neuvěřitelně dlouhý jazyk a frontman Paul Stanley se pochopitelně projel nad hlavami fanoušků, kterým ze zvukařské boudy mimo jiné dopřál největší hit "I Was Made For Lovin You".

Kiss jsou zkrátka v perfektní formě. A nabízí se otázka, zda jejich End of the World Tour je skutečně tím posledním zářezem, který Praze dopřáli. Neboť na pódiu se mění v nevybouřené, hudební extází napumpované showmany, které navíc obdivuhodně poslouchají hlasivky.

V roli předskokanů se představili vousáči ZZ Top a domácí BSP.


Konec Kiss nemusí tak bolet. Spark uvádí KISS speciální číslo! KISS speciál přináší více než 80 stran, na kterých se odehrává příběh kapely, která navždy proměnila tvrdou hudbu. Na stáncích k dostání od 14. června. Seženete taky v našem eshopu.

Kiss titulky


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení