FOTO: Punk-rock není u ledu. Sum 41 mají formu jak hrom

Vydáno: 19.06.2019 14:45 - Čestmír Jíra a Kamila Ungerová

Punk-rockeři Sum 41 se po dvou letech vrátili do Prahy. Po klubovém koncertě tentokrát rozpoutali šílenství pod širým nebem, konkrétně mezi kostkami ledu.
Koncert se kvůli velkému zájmu fanoušků přesunul z areálu smíchovského pivovaru Staropramen do Ledáren Braník, tedy do míst, kde bývaly sklady ledu. Zkrátka nevšední místo pro nevšední koncert.

Sum 41 totiž po dvaceti letech na scéně přitahují hned několik generací, čemuž přizpůsobili koncertní setlist, který byl průzeřem celou diskografií. Navíc zcela poprvé zazněla i skladba z očekávaného alba Order in Decline, které vyjde 19. července.

Ne, devadesátkový punk-rock opravdu není u ledu. A své o tom vědí i energičtí rockabilly předskonané The Creepshow, kterým zkraje večera kryly záda hned dvě domácí party Criminal Colection a Stifled. 

Sum 41 bude patřit červencové číslo. Najdete v něm rozhovor s Deryckem, spoustu zajímavostí o kapele, plakát a recenzi nového alba. Časák bude k sehnání v kamenných krámech (ten nejbližší si můžete jednoduše vyhledat tady) anebo našem eshopu od 29.6.

Sum 41 F!

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení