FOTO: Nové masky, životní forma a brutální nasazení. Slipknot v Praze rozpoutali šílenství

Vydáno: 12.06.2019 11:30 - Milan Říský

Návrat devítičlenné saně do Prahy byl velkolepý. V setlistu sice téměř chyběly novinky z chystané šesté řadovky We Are Not Your Kind, která vyjde 9. srpna, ale fanoušci se rozhodně nenudili. Během koncertu šlehaly plameny, muzikanti sypali jeden hit za druhým a pořád bylo na co se dívat.
Horší to už bylo s poslechem, zvuk se slil do jedné hutné ohulené masy, která jakoukoliv snahu o pečlivý poslech zabila. Nasazení muzikantů zachraňovalo, co mohlo, ale i tak se nejde zbavit pocitu, že po stránce zvuku Slipknot v Praze propadli. Což je u tak vypiplané a vizuálně bravurní show strašná škoda. Předskakovali Code Orange.
Kompletní report přineseme v červencovém čísle! Před koncertem jsme jako jediné médium pořídili rozhovor s Coreym Taylorem. Rozhovor najdete v jednom z letních čísel našeho bratrského magazínu Spark.

Čtěte prosincový Fakker, kde najdete pětistránkový matroš "Slipknot: zlo se probouzí", v němž sledujeme celou story kolem nejočekávanější desky roku 2019 pořádně do hloubky. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení