VIDEO: Acres zpívají o bolesti z osamění

Vydáno: 15.06.2019 10:20 - Anna Štěpánková

Acres již brzy pustí do davu nový album. Zatím nás pouze krmí malými kousky. Po "Lonely World" a "Talking In Your Sleep" nám dávají ochutnat třetí porci z připravované desky. Jmenuje se "Be Alone" a venku je i oficiální video.

Klip k novince byl natočený během rozlučkového turné s Casey, které zavítalo i k nám. Video obsahuje záběry, které dokonale zachycují emoce už z prvních sekund poslechu. Pochlubit se může i energií, jež sálá z perfektních vokálů frontamana kapely Bena Lumbera.

Song "Be Alone" se ze zatím zveřejněných věcí opírá asi nejvíc o téma samoty, deprese a té hrozné bezmoci, co člověka tolik užírá. O tom koneckonců vypovídá už název. Bude o těchto tématech celý album? Vypadá to tak, pokud vezmeme v potaz názvy zatím zveřejněných písní.

Placka Lonely World má být venku v celé své kráse už 9. srpna prostřednictvím A Wolf At Your Door Records.

Kdo Acres nechytil po boku Casey v Praze, vůbec nemusí mít strach. Pánové se tu totiž objeví znovu, tentokráte spolu s Parting Gift, Tripsitter a Captives. Konkrétně v pražském Chapeau Rouge už v září, v pátek třináctýho. Všechny smečky kromě Captives jsme tu letos už mohli zažít naživo zvlášť jako supporty větších kapel. Teď přijedou spolu. Magický je na tomhle nejen datum, ale i složení, že?


Acres - Be Alone (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení