VIDEO: Kterak Jacoby Shaddix na koncert pozdě přišel

Vydáno: 03.06.2019 13:30 - Kamila Ungerová

V dubnu Papa Roach v rámci turné k aktuální desce Who Do You Trust? brázdili Spojené království. A když Jacoby Shaddix jednoho slunného dne sedl na kolo, aby se pokochal ulice Aberdeenu a Leedsu, nový videoklip "Not The Only One" byl na světě.
Zdá se, že Jacoby Shaddix ježdění na kole proměnil ve svůj nový předkoncertní rituál, neboť se na něm vloni v srpnu proháněl také ulicemi Olomouce, když si se svými Papa Roach střihl poslední českou zastávku.

Zpátky ale do Spojeného království, kde se zpěvák těsně před dubnovým koncertem opřel znovu do pedálů: "Rád se proháním na kole, rozproudím tím krev po celém těle. Navíc si tak mohu město, kde právě hrajeme, prohlédnout ještě dřív, než vyrazíme na stage. V Aberdeenu a Leedsu jsem si ale tentokrát vzal s sebou i kameru a na ulicích si prozpěval 'Not The Only One'. Videoklip jsme natočili ve spolupráci s režisérem Brysonem Roatchem (All Time Low, Nothing But Thieves) a myslím, že dokonale zachytil kouzlo tamějšího okolí. 'Not The Only One' to dodává nevšední atmosféru," vysvětluje Shaddix.

A teď už jen vyhlížet, kdy Papa Roach svou aktuální desku Who Do You Trust? dovezou i do České republiky. Anebo se staví za rok v rámci oslav debutu Infest?


O nejzásadnějších okamžicích 25leté kariéry Papa Roach se dočtete v rozhovoru s Jacobym Shaddixem, který vyšel v lednovém Fakkerovi. A nechybí ani plakát kapely. Časák seženete v našem e-shopu.

 

Papa Roach F! titulka

Papa Roach - Not The Only One (Official Music Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení