Libor Zajpt: Impuls k písni Dva světy jsem dostal, když jsem se dozvěděl, že budu otcem

Vydáno: 03.06.2019 22:30 - Petr Adámek

Libor Zajpt, zpěvák alternativně metalové party Unaffected Evolution, poslal koncem května do světa svůj první sólový track Dva světy, a to včetně videoklipu, který měl premiéru u nás na webu. S Liborem jsme se víc do hloubky pobavili o minulosti, současnosti i budoucnosti.
Libor tvrdí, že rád vyhledává smysluplnou hudbu nehledě na styl. "Může to být metal, pop, rock, hip-hop, country... je mi to jedno, pokud mě to baví. S Unaffected Evolution mixujeme žánry a ve své tvorbě to dělám také," tvrdí. Už pracuje na dalším singlu, v plánu je celá deska, která prý bude hodně rozmanitá.

Výrazným prvkem ve "Dvou světech" je ženský vokál. "Když jsem skladbu složil, věděl jsem, že tam potřebuji ženský element a požádal jsem o spolupráci skvělou zpěvačku Lučiánu. Kytary nahrál můj velký přítel Roman Kraus z již už neexistujících Bahrainn. Poslal jsem mu 'Dva světy' k poslechu a odepsal mi něco ve smyslu: 'Ty vole, krásný! Nechceš tam udělat pořádný kytárky?' A bylo jasno. Ženskou roli v klipu si střihla Karolína Slavíčková.

Zajímavý je přitom fakt, že s Unaffected Evolution za celou dobu existence ještě žádný klip nenatočili. "S kapelou je vůle pořád, jen jsme v tomhle ohledu dost laksní. O klipu se bavíme už asi 10 let," usmívá se muzikant.

Co dál? "Dokončit druhé album Unaffected Evolution a být co nejlepším otcem, partnerem a člověkem..." uzavírá Libor. Držíme palce!
 

LIBOR ZAJPT - DVA SVĚTY (ft. Luciana)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení