PREMIÉRA: Libor Zajpt napsal song o střetu světů muže a ženy

Vydáno: 30.05.2019 13:00 - Petr Adámek

Domácí banda Unaffected Evolution ráda experimentuje a to samé dělá ve své sólové tvorbě i jejich frontman Libor Zajpt aka Zapha. Venku má debutový videosingl "Dva světy", který Fakker přináší v exkluzivní premiéře.
O čem píseň dva světy vypráví? "Skladba je o vztahu muže a ženy, kteří se milují, ale z jistého zoufalství si ubližují. Každý má své vize, sny a ty se musí sloučit do společného světa, který si vytváří. Jdou po společné cestě, která se začně rozdělovat, ale pořád si jsou na očích. Když už se ztrácí z očí, spadne z nebe jablko, které si rozdělí a oba navždy nasytí," vysvětluje autor.

Libor Zajpt má rozpracovanou celou desku. "Přes rok chodíme každou sobotu s kamarádem Honzou Gorčíkem do studia a na mé sólovce makáme. Ta práce je jiná než s kapelou a já o tomhle snil už leta. Jen jsem se k tomu nemohl dokopat a asi jsem hledal způsob, jak svou tvorbu uchopit," říká. Songů mají rozdělaných dvanáct a postupně je dokončují.

Videoklip se natáčel v pronajaté chatě kousek od Berouna pod režisérskou taktovkou Lukáše Sochora, v hudebním a Youtubovém prostředí známého jako Velkátlustá0. "S Lukášem se známe už nějaký čas. Občas spolu řešíme muziku, občas se někde potkáme a občas i zaspolupracujeme. Názorem a vtipem mi je blízký. Poslal jsem mu 'Dva světy' k poslechu a pobídl mě v klípek, kterej by si vzal do parády. Nebylo co řešit," dodává Libor.



LIBOR ZAJPT - DVA SVĚTY (ft. Luciana)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení