VIDEO: Rammstein šíří slávu Německa v Africe

Vydáno: 29.05.2019 19:30 - Mates Krč

Přestože se na novou desku snáší hodně negativních komentářů, kousek "Ausländer" rozhodně obstál. Jeho kvalitu vyrazili Rammstein šířit až do černošského kmene. A stojí to za to!
Po klipech k peckové "Deutschland" a klidnější "Radio" přitáhla Tillova parta s další šíleností. Vyrazili do moderní civilizací nedotčeného kmene a podmanili si tu veškeré dění. Strýček Lindemann se ujal role učitele, zbytek zase vyrazil na lov. Ten pokračoval i v noci během zpěvu a tance. Pro změnu ale došlo na odchyt místních žen, které si členové postupně odvedli do chatrčí.

Jak to asi všechno mohlo dopadnout? Klávesák Christian nešťastnou náhodou nestihl odplout se zbytkem kapely, zůstal součástí kmene a ten ho jmenoval náčelníkem. Přijede aspoň na otočku do Prahy? Rammstein se totiž 16. a 17. července představí v Eden aréně.

Pět stran čtení o Rammstein najdete v aktuálním, červnovém Fakkerovi. A recenzi nové desky a plakát kapely k tomu. Časák v prodeji od 31.5. v kamenných krámech (ten nejbližší si můžete jednoduše vyhledat tady) anebo našem eshopu.



Rammstein 2019 F!




Rammstein - Ausländer (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení