Kingdom of Giants ruší gig na FajtFestu. Nahradí je domácí kometa Skywalker

Vydáno: 15.05.2019 10:10 - Petr Adámek

Kingdom of Giants stornovali za podivných okolností celé evropské tour a neukážou se tedy ani v červenci na Fajtfestu. Pořadatelé ovšem bleskurychle přispěchali s velmi důstojnou náhradou, největší domácí kapelou svého žánru.
Skywalker dál letí vzhůru. Čerstvě mají venku výborný singl "Ignis" a před nedávnem podepsali smlouvu s jednou z největších zahraničních bookingových agentur Avocado. Na FajtFestu se představí jako headliner prvního dne (12.7.) po boku spřízněných Polar. Náhradní boty s sebou!

"Po nedávném koncertu v Brně, který jsme spolupořádali, cítím ke kapele dluh, jelikož ne vše na stagi a v backstagi fungovalo tak, jak mělo. Navíc na Fajtfestu hráli Skywalker pouze jednou, a to v roce 2014, takže tím spíš nám tahle výměna dává smysl. Co se týče kvality, zájmu fanoušků i odehraných show je tahle změna v line-upu jednoznačně pozitivní," dodává hlavní pořadatel Bob.



Fakker Fajtfest promo akce

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Line-up: Our Hollow, Our Home, Eskimo Callboy, Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Cold Snap, Drown in Sulphur, Lethal Creation, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Worst, Gutalax, Diptheria, Stercore, Distater Area, Marked As An Enemy, Flashback, Overhype a Denoi, ONA, Never Left Behind a Underside. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.


SKYWALKER - "IGNIS"

Fajtfest poster 5_2019

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení