VIDEO: Pojďte se bát do děsuplné noci s Motionless In White

Vydáno: 17.05.2019 13:50 - Dominik Šidlo

Půlnoční jízda plná nemrtvých a hrůzy se stala tématem třetího singlu Motionless In White. Projedeme se společně tmou hnáni myšlenkou na smrt, která nám běží v zádech?
Už dva úvodní fláky "Disguise" a "Brand New Numb" (viz. článek, kde také najdete tracklist alba), které vyšly společně s ohlášením nové placky Disguise, fanouškům pomalovánků MIW vyrazily dech. Hlavním důvodem bude asi fakt, že i přes své postavení na metalcorové scéně kapela neopouští svůj styl, naopak se zdá, že mají neomezený repertoár.

Aktualita "Undead Ahead 2: The Tale of the Midnight Ride" zatraceně připomíná revoluční album Creatures (2010). Skoro se ani nezdá, že už uplynulo téměř celá dekáda od jeho vydání, chlapi umějí znít pořád stejně tvrdě, stejně děsivě a stejně podmanivě. Song si vyhrává s tématem halloweenu, mrtvol... no prostě s tím vším, okolo čeho se MIW točili právě v éře průlomové desky.


Motionless In White tour

Disguise vychází už 7. června. Malým negativem je, že v rámci release tour se banda nezastaví v České republice, v plánu je ale zastávka ve Vídni (1.12.) a několik koncertů po celém Německu.


Motionless In White - Undead Ahead 2: The Tale of the Midnight Ride

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení