Vychutnejte si The Primals na jejich prvním tažení Evropou

Vydáno: 13.05.2019 21:10 - Tisková zpráva

Čisté spojení starého přátelství a lásky k rockové klasice devadesátých let. The Primals jsou bezesporu allstar team. Předvedou to už 16. května v Kabinetu Múz
John Henry je zpěvák legendární death metal/HC kapely Darkest Hour a Andre Black zase bubeník zapsaný ve formacích The Expolosion (Jade Tree), Title Track (Dischord), ukázal se v sestavách Good Clean Fun nebo Brno navštívil na prvním turné Cloak/Dagger. Oba silně propojeni a spjati s DC HC/punkovou scénou. Basák Chad Fjerstad se s Johnem pro změnu seznámil na společném turné Darkest Hour a jeho metalcoreových Dead To Fall.

Životní osudy této trojice se propojily přestěhováním do Los Angelis. V roce 2015 The Primals svoje zkušenosti posbírané v thrash/punkových kapelách zasazují do devadesátých let minulého století a z popela oprašují duch grunge. Tentokrát revitalizovaný a v novém světle. Na loňské debutové velké desce pojmenované příznačně All Love Is True Love přizvali do studia Johna Reise (Hot Snakes, Rocket From The Crypt, Drive Like Jehu,...), osobu s trademarkem na špinavý rock'n'roll.

O support se 16. května v Kabinetů Múz postarají Fumata a Terror Cósmico.


The Primals - "Fortune & Sons" Official Video


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení