VIDEO: Všichni budeme držet hubu, kážou New Years Day

Vydáno: 04.05.2019 07:40 - Anna Štěpánková

Kalifornská banda New Years Day s černo-červenovlasou Ashley Costello v popředí mají teprve pár dní venku nový album Unbreakable. Teď znova září a představují novinku i s dost žhavým klipem k válu "Shut Up".

Jde o feministickou hymnu s elektro-popovými vlnami? Text i první zhlédnutí videa má něco do sebe. Nejen, že zpěvačka Ashley Costello nádherně zpívá, ale je i neuvěřitelně sexy! V klipu hraje tak trochu mrchu, která si jde za tím, co chce. A nedej bože, aby to nedostala!

"Song jsme měli napsaný za den. Procházela jsem si zrovna těžkým obdobím a najednou jsem si řekla 'Dost! Drž hubu a dej mi, co chci!'," vysvětluje Ashley.

Během cestování po světě s jejich tour Česko v plánu bohužel není. Pokud o ně ale stojíte a nechcete si je nechat ujít, tak s úderníky Halestorm navštíví naše německé sousedy během čtyř dnů. Začínají 14. listopadu v klubu Palladium.

Ve kvalitních kamenných obchodech nebo na našem e-shopu si lze zakoupit i aktuální květnové číslo Fakkera, kde s New Years Day najdete rozhovor, recenzi a dokonce i plakát.
New Years Day F!


New Years Day - Shut Up

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení