VIDEO: Ztráty a nálezy, noví Of Virtue děkují za nic

Vydáno: 09.05.2019 12:00 - Anna Štěpánková

Po dvou předchozích kouscích pokračují Američané Of Virtue v servírování ochutnávek. "Thanks For Nothing", v pořadí třetí ukázka z placky What Defines You, je venku.

"Song 'Thanks For Nothing' k připravovanému albu What Defines You se dotýká vztahů a přátelství, do kterých jsme vložili spoustu energie, a na oplátku se cítili tolik prázdní. Druhá osoba nám totiž nedala nic pozitivního, ani neukázala zájem. Lidé, jímž dáváme svou důvěru, čas a dokonce i lásku, se někdy nezdají být tím, kým jsme si mysleli, že jsou. To opravdu nepomůže, abyste se necítili bezcenní. Songem těmto lidem ukažme prostředníček," vzkazuje frontman kapely Tyler Ennis.

To zní jako záblesk naděje. Teď jen počkat do 10. května, protože to se chlapci ukážou v Nové Chmelnici v Praze. Na akci se jako hlavní star ukážou The Word Alive a dále spportují Make Them Suffer.

Jo a jen dva týdny po českém koncertě, tedy 24. května, vychází i celé album What Defines You. Zatím jsou venku singly "Suffer" a "No Control", bližší info o nich na tomto odkazu.


Of Virtue - Thanks For Nothing (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení