Godsmack nebo Slipknot? Obojí! Prvně jmenovaní přesouvají datum koncertu

Vydáno: 30.04.2019 13:45 - Tisková zpráva

Pořadatelé se po dohodě s Godsmack rozhodli přesunout jejich pražský koncert z 11. června na 10. června. Vyšli tak vstříc žádostem fanoušků tvrdších žánrů, kteří se ve stejné datum chystají na koncert Slipknot.
"Kolize termínů nás od počátku mrzela, ale bohužel v jiný den nemohli Godsmack původně přijet. Naštěstí se nám podařilo přesunout koncert alespoň o den, z čehož máme opravdu radost," vysvětluje za pořádající agenturu Charmenko CZ Lenka Muráriková.

Bostonští Godsmack jsou jednou z mála důležitých amerických tvrdých kapel, které Českou republiku zatím míjely. Stylově se pohybují ve vodách nu-metalu, hard rocku, post-grunge a heavy metalu, v jejich směřování lze nalézt volnou inspiraci takovými jmény, jako jsou Alice In Chains nebo Metallica, ale také Black Sabbath, Aerosmith, Led Zeppelin či Rush.

Ikonická americká legenda Godsmack vystoupí 10. června 2019 na stejném místě, tedy ve Velkém sále pražské Lucerny. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Předprodej vstupenek v ceně 900 Kč probíhá v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Koncert přináší Charmenko CZ.

S Godsmack máme rozhovor v dubnovém Fakkeerovi. Nemáte ho? K sehnání je v našem eshopu.

Godsmack F!

Godsmack - I Stand Alone (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení