Jared Dines se přiznal k těžkým depresím a úzkostem

Vydáno: 28.04.2019 11:00 - Anna Štěpánková

Kdo nezná Jareda Dinese, ten nezná internet. Slavný hudební Youtuber se nyní vyznal ze svých duševních problémů. Fanouškům slibuje, že tuhle těžkou část života překoná a vrátí se jako někdo nový.
Jared kvůli problémům v osobním životě navštívil lékaře, kde mu byla diagnostikována těžká deprese a úzkost. Ze všeho se vyznal na svém Twitteru a od fanoušků následně dostal spoustu komentářů, které chytí za srdce. Na to Jared reagoval dalším postem, kde slibuje, že se z toho dostane.

"Abych byl upřímný, zhruba před deseti lety jsem trpěl na deprese, potýkal se s náporem stresu a úzkostmi, ale neřešil jsem to. Mojí výmluvou bylo, že se tohle stane každému, kdo toho má najednou moc. Takhle se to dělo několik měsíců, než jsem si řekl, že je něco špatně. V téhle etapě mého života jsem nemohl spát, seděl jsem a doslova se třásl, neměl jsem chuť k jídlu, neměl jsem chuť se smát," přiznává.

Na YB kanálu sdílel video, kde o všem již vyrovnaně rozmlouvá a prosí, aby jeho fanoušci byli trpěliví. Splňme mu jeho přání a buďme mu co největší oporou v boji proti sobě samému.

Jared Dines je jedním z nejúspěšnějších YouTuberů. Dělá metalovou hudbu a vytváří stylová videa chytře propojená s různými zábavnými pitomostmi. Jared také strávil část loňského turné jako doprovodný kytarista heavymetalových Trivium.


i need to be honest with you..



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení