Rock for People nasypal do line-upu nálož domácích kapel. Je jich skoro padesát

Vydáno: 26.04.2019 11:30 - Tisková zpráva

Zahraniční headlineři festivalu Rock for People jsou už nějaký ten pátek známi. Návštěvníci se však opět můžou těšit na výběr z domácí klubové scény, přičemž se chystají i speciální a také akustické sety. Kdo to bude letos?
Na velkých stageích představí třeba Skywalker nebo Sunset Trail. "Skywalker svojí premiéru na velké stagei zvládli dva roky zpět na výbornou a momentálně slaví úspěchy i v zahraničí, což dokazuje i nová spolupráce s vyhlášenou bookingovou agenturou Avocado Booking. Sunset Trail zase mají na svém kontě několik tour v zahraničí a předskakování kapelám, jako jsou třeba Papa Roach. Myslím, že tyhle kapely rozhodně na velkou stage patří a jsem rád, že si na ní zahrají právě na našem festivalu," říká booker Rock for People Filip Štancl.

Rock for People CZ/SK


Návštěvníci se mohou těšit na víc než 40 slotů plných rocku, indie, metalu, hardcoru a electra. Řada kapel se navíc fanouškům představí se speciálními sety. "Chceme, aby se domácí kapely v programu často neopakovaly. Výjimku budou tvořit ti, kteří se představí s akustickými nebo speciálními rozšířenými sety. Chceme tím na maximum využít potenciál tuzemské klubové scény, která nabízí velké množství kvalitních interpretů srovnatelných se zahraničními," vysvětluje Filip Štancl. V podobě, ve které je fanoušci neznají, se představí například John Wolfhooker, From Our Hands, The Drain nebo Donnie Darko.

Rock for People se bude konat na začátku prázdnin od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové. Letošní line-up zahrnuje mimo jiné Bring Me the Horizon, In Flames, Kodaline, Our Last Night, Franz Ferdinand, You Me At Six nebo Infected Rain. Předprodej vstupenek probíhá v síti GoOut

KOMPLETNÍ CZ/SK LINE-UP

1st Choice
Acute Dose
Anthems
Arrogant Twins
Attack The Hero
Branko's Bridge
Bratři
Cigarette Syndrome
Circus Brothers
Cocotte Minute
Dijazztiva
Dirty Blondes
Donnie Darko
Giudi
Glad For Today
From Our Hands
Hansen
Hopes
Horrible Creatures
Himalayan Dalai Lama
I Love You Honey Bunny + Space Crew
Jet8
John Wolfhooker
Jolly Joker & P.B.U.
Lety Mimo
Luvver
Meme
Medvěd 009
Me Against All
Mig 21
Noisy Pots
Our Stories
Prague Conspiracy
Redzed
Skywalker
Status Praesents
Sunset Trail
The Avenues
The Drain
The Jay
The Lighthouse Journey
The Silver Spoons
The Slots
The Truth Is Out There
Thom Artway
Trocha Klidu
Vypsaná Fixa & Pkf - Prague Philharmonia
Zed Jones


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení