VIDEO: Češko-britský projekt Seeing Things se stává česko-americkým

Vydáno: 29.04.2019 10:00 - Dominik Šidlo

Úvodní singl "Spectre", který mladičká banda na start vypustila, si získala množství fanoušků djent / corové hudby. Seeing Things jsou teď znovu na tahu s další novinkou, ovšem v jiné sestavě.
První pecku borci vydávali ještě s Paolem Riccim (ex-Sights) za mikrofonem. Z určitých důvodů se ale toto místo uvolnilo. "S Paolem jsme se rozešli kvůli rozdílným názorům ohledně stylu, kterým se chceme ubírat," vyjadřuje se k situaci kapela.

Na čerstvosti "Entity", kterou ST nečekaně vypustili na sítě, se role zpěváka ujímá jistý Vincent Anthony z New Yorku. "Vincenta jsme našli na internetu a okamžitě k nám zapadl, jeho vokál je přesně to, co potřebujeme k našemu budoucímu vývoji. Chceme se ubírat temnějším, tvrdším směrem, mísit moderní rapové beaty, tvrdé breakdowny a hutnou atmosféru."

No a jak to bude s touhle nadějnou smečkou dál? Těžko říct, jestli je jejich potenciál tak velký, jak se jeví z poslechu nahrávky, živě totiž ještě kluci pod jménem Seeing Things neodehráli ani koncert. A ještě to tak podle jejich slov chvíli zůstane: "Tento rok budeme fungovat pouze na internetu a sbírat fanoušky, pokud se nám podaří nastřádat dostatek financí na letenky, určitě uděláme evropské turné." Sakra, to jsou ambice! Držíme palce, snad si pánové v novém uskupení sednou a jejich cíle se naplní.



Seeing Things - Entity

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení