Pixies zamíří znovu do Prahy. Bez pevného setlistu, za to s novým albem

Vydáno: 23.04.2019 09:15 - Tisková zpráva

Pixies, jedna z nejvlivnějších kapel osmdesátkového alternativního rocku, která inspirovala skupiny jako Nirvana, Radiohead nebo Pearl Jam, dorazí 8. října do pražské Lucerny.
Pixies natočili své nové, dosud bezejmenné album loni v prosinci v Dreamland Recordings blízko Woodstocku, NY s producentem Tomem Dalgetym (Ghost, Royal Blood). Je to druhé album skupiny s Paz Lenchantin na basovou kytaru, a osmé studiové album jejich kariéry.

Pixies mají na nadcházející šňůru v plánu nazkoušet kolem devadesáti skladeb včetně písniček z nové desky. Na žádný koncert nebude předem připravovaný setlist, výběr písniček se stanoví doslova několik vteřin před koncertem. Black Francis ohlásí členům kapely následující skladbu prostřednictvím mikrofonu, který uslyší jen hudebníci. David Lovering vysvětluje "Nejlepší je vycítit, která věc by měla následovat, podle atmosféry v sále. To je to, co chceme dokázat, přečíst publikum a správně vybrat písničku."

Vstupenky za 990 Kč + poplatky jsou k dispozici v sítích GoOut.cz a Ticketmaster. Na místě v den koncertu vyjdou na 1 200 Kč.


Pixies - Here Comes Your Man (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení