S FAKKEREM NA FAJTFEST (2.): Bikkinyshop - Hodní drsňáci s bolavejma zádama

Vydáno: 09.04.2019 14:00 - Petr Adámek

Bikkinyshop hrajou už dvacet let svůj nu-metal-core, prostě proto že to milujou a nedokážou bez toho bejt. Vloni vydali desku, s níž by se rádi ukázali i na FajtFestu. Můžete jim k tomu pomoct.
Bikkinyshop jsou dle svých vlastních slov hodní kluci, co se tvářej na pódiu strašně drsně, ještě víc drsně při živákách pařej a druhej den je bolej záda, protože už jsou starý fotři. Do soutěže o hraní na FajtFestu se hlásí pokaždé a prý to tak budou dělat každý rok, dokud neumřou na stáří.

A to hlavní - proč vlastně chtějí na Fajtfestu hrát? "Když pominu takový ty obvious věci, jako že Fajtfest považujem za nejlepší domácí festival žánrově vyhraněný směrem, kde se pohybujem a co sami posloucháme a vždycky to pro nás byla nejvyšší meta, jelikož tamní fans jsou jedinečný a aspoň je ti jako kapele předem jasný, do čeho jdeš, protože tam se prostě nedočkáš volání "kucí vole dejte něco vod Kabátů" jako támhle na devíti z deseti velkejch festů napříč republikou s úplně tim stejnym line-upem... tak pak bych asi musel říct tohle. Fest známe i z pohledu zpod pódia. Boba a spol., co to pořádaj, považujem za role model lidí chystajících akce podobnýho typu a nad tou pílí, láskou a nadšením s jakým to dělaj a taky jednoznačně viditelnym progresem, prostě smekáme. Tohle neni jen fest, ale kult a rodina, do který bychom rádi patřili. Hromady našich kamarádů už tam měli tu čest hrát a všichni se shodujou, že tohle nemá obdoby. Chcem to jednoduše taky zažít. A chcem dokázat, že důvěru v nás vloženou nezklamem," vysvětluje za Bikkinyshop Tomáš.



FajtFest sleva promo


Bikkinyshop (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO

V prvním kole obodovala sedmičlenná crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, Mates "Koury" Krč, Aleš "Al Hell" Helísek, Olda "Oli" Kadlec a Čestmír Jíra všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a deset nejlepších skupin poslali dál. Bikkinyshop obsadili s 88,6 body 2. místo.


BKKNY (Bikkinyshop) - Misfit (official music video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení