Sunset Trail ulovili headline slot na Fajtfestu. A venku mají nové video

Vydáno: 08.04.2019 11:30 - Petr Adámek

Vloni si Sunset Trail dali svůj největší koncert jako support act Papa Roach na domácí půdě v Olomouci. Kapelu teď zabookoval Fajtfest a chce tenhle gig překonat!
"Sunset Trail jsou s námi od začátku, od roku 2009. V těch dobách jsme nevěděli, jak dělat festival, a oni zase váleli víc na after-party než na stagi. Myslím ale, že se za těch deset let v obou táborech hodně změnilo k lepšímu," usmívá se hlavní organizátor Bob.

"Nebudeme mít asi víc lidí, ale lepší sound, světla i stage a hlavně čas až za tmy. Tímto chceme ukázat, jak respektujeme českou core scénu, a že není zdaleka beznadějné usilovat o pozici headlinera našeho festivalu i s moravskými kořeny," dodává Bob.

Současně s ohlášením gigu na Kopci posílá kapela do světa nové video k titlnímu tracku aktuální desky Reflections, které najdete na konci článku.

FajtFest sleva promo


Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Eskimo Callboy, Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, Lethal Creation, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Worst, Gutalax, Diptheria, Stercore, Distater Area, Marked As An Enemy, Flashback, Overhype a Denoi, ONA, Never Left Behind a Underside. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.



Sunset Trail - Reflections (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení