VIDEO: Nasyťte svou duši s novými Imminence

Vydáno: 13.04.2019 09:55 - Anna Štěpánková a Dominik Šidlo

Metalcoroví Imminence navazují na úspěšné pecky "Paralyzed" a "Infectious" k nadcházející placce Turn The Light On dalším singlem. Do třetice se nám představí příběhový song i s klipem nesoucí název "Saturated Soul".
Švédští elegáni Imminence odhalili z právě připravovaného alba už dva kousky. Nyní představují třetí kousek “Saturated Soul” (video na konci článku). Singl pokračuje v myšlence nedržet se ohraných způsobů držících se přísných pravidel. Kombinuje totiž prvky popu s bezprostředními screamy. Může se zdát, že Imminence pečou dort ze všeho možného jako pejsek s kočičkou, v tomto případě ale platí, že pokud se vyznáš, výsledek je dokonalý, ať už spojíš chutě čehokoliv.

Klip spolu s textem vypráví naprosto úchvatný, avšak smutný příběh. Jako symboliku beznadějné situace si do černobílého videa Imminence vybrali smrtelnou nemoc, resuscitující přístroje nebo boje se sebou samým za bílým plátnem. Ke konci celého videa frontman Eddie Berg, který je v roli nemocného, umírá.
--
"Píseň 'Saturated Soul' je jednou z těch písní, které jsou naprostým unikátem. Myslím, že je to jeden z nejlepších projevů písně, která se ukázala být přesně tím, v co jsme doufali. Povedlo se nám docílit spojení popu a metalu," komentuje za kapelu kytarista Harald Barret.

Album Turn The Light On už pomalu vidí světlo na konci tunelu. Celé se nám ukáže už 26. dubna a vyjde pod nahrávací společností Arising Empire. Imminence se navíc objeví v sobotním programu (1. června) plzeňského festivalu Metalfest 2019.

Turn The Light On tracklist
1. Erase
2. Paralyzed
3. Room To Breathe
4. Saturated Soul
5. Infectious
6. The Sickness
7. Death Of You
8. Scars
9. Disconnected
10. Wake Me Up
11. Don't Tell A Soul
12. Lighthouse
13. Love & Grace

IMMINENCE - Saturated Soul (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení