Klubovna se spřáhla s Fajtfestem, výsledkem jsou dva večery domácích hvězd

Vydáno: 01.04.2019 10:50 - Dominik Šidlo

Hudební platforma Klubovna a festival Fajtfest dali hlavy dohromady a vyrukovali s jedinečným nápadem. Na jednu stage postavili největší jména české scény, a to v rámci dvou akcí.
Dva večery nazvané KlubovnaFajtfest Night se v květnu odehrají v Praze a Brně. Na hlavní město si pořadatelé připravili takový line-up, že jsme nic podobného ještě neviděli. Jako headlineři vystoupí ostravští žánroví chameleoni The Truth Is Out There, na záda jim budou dýchat ostřílení Sunset Trail. Před nimi se dále předvedou Denoi, Glad For Today a Čajkovski.

Zvlášť je třeba zmínit, že jako headliner č.2 jednorázově vystoupí brněnští hardrockeři Rattle Bucket! Půjde o jediný plnohodnotný koncert, který kapela od svého rozpadu odehraje. Celá tahle show se odehraje 11. května v pražské Rock Café.

Neméně našlapaná akce se odehraje o den dříve, 10. května, v Brně na Melodce. Jako šéfové se ukážou pop-punkově hardcorové hvězdy Skywalker. I zde zahrají Sunset Trail a Denoi, line-up doplní crossoveroví Unaffected Evolution.

Klubovně a Fajtfestu se povedlo vybrat největší smetánku na české scéně a poskládat ji do dvou koncertů ve dva dny. Obě akce navíc zakončí klubovňácké pouštěčky Za nás palec nahoru.


Rattle Bucket - The Truth (Official music video) 

Sunset Trail - Serpent in Me (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení