VIDEO: Vydání alba Whitechapel je na spadnutí, venku je další Bozemanova zpověď

Vydáno: 24.03.2019 05:00 - Anna Štěpánková a Dominik Šidlo

Nové album Whitechapel, které je založeno podle skutečných událostí, dostalo název The Valley. Stále temnější Bozeman a spol. si připisují v řadě už pátý song, který nedávno připnuli na veřejnou síť. Nazvali ho “Hickory Creek”.

Z řídkých recenzí alba zatím kapela dostává vcelku pozitivní ohlasy, ale je potvrzeno, že se jedná a i bude jednat o měkčí výplody. O podrobnostech celé placky jsme již psali, čtěte zde.

Tento soubor písní bude nejspíš velmi silný. Jak sdělil frontman Phil Bozeman - jde o vír různých emocí, nejdříve agresivita, poté příjemné kytarové riffy. To na celou placku neskutečně sedí. A hlavně když to všechno zažíval on sám, žejo.

A jakou skutečnou událost za textem i klipem této novinky můžeme hledat?

"Je to všechno o mně jako o dítěti. V některých z klipů se dívám na tyto časy z pohledu dospělého," vysvětluje Bozeman. "Také, je to můj výklad maminčiných bojů a jejích různých osobností. Například měla časopis, který obsahoval velmi znepokojující a někdy i zlé spisy. Některé z jejích citací a hodně tohoto časopisu je použitých v našich textech."


A pokud si počkáme do 29. března, budeme si moct celé album konečně pustit i doma, protože nastane den, kdy se provalí do celého světa.


The Valley tracklist:
1. When a Demon Defiles a Witch
2. Forgiveness is Weakness
3. Brimstone
4. Hickory Creek
5. Black Bear
6. We Are One
7. The Other Side
8. Third Depth
9. Lovelace
10. Doom Woods


Whitechapel "Hickory Creek" (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení