Anthems: Masky člověka přitahují. Symbolizují atmosféru něčeho neprobádaného!

Vydáno: 22.03.2019 15:45 - Petr Adámek

Premiéra klipu "Moments" domácí metalcorové tlupy Anthems je úspěšně za námi. Že pomocí něj chtěla kapela poslat do světa myšlenku "zastavte se a žijte v přítomnosti" už víte. Teď nás zajímalo, jak probíhalo samotné natáčení a jak se to vlastně má s těmi maskami!
Jak probíhalo natáčení?

Upřímně to bylo pro nás zatím asi nejnáročnější natáčení, co jsme zažili. Největším nepřítelem byla zima, jelikož jsme všechno točili v únoru v opuštěném komplexu, kde bylo míň stupňů než venku. Takže po pár hodinách stání v oblecích nebo jen košilích to nebylo úplně ono. Každopádně díky Jáchymovi (který to všechno vymyslel a my mu nejdřív kacířsky nevěřili, že to všechno zvládneme) vše proběhlo maximálně skvěle.

Jak dlouho jste natáčeli?

Natáčelo se celkem cca 15 hodin, v podstatě nonstop. Bylo to náročný, ale vzhledem k tomu co všechno se stihlo, mi to zpětně přijde jako dobrej čas. Jak už jsem zmiňoval, vše se točilo v opuštěný budově, kde dříve sídlila nějaká firma, tudíž jsme si z různejch pozůstatků postavili třeba kancelář, kterou můžete vidět v klipu... a byla tam hlavně ta zima.


Anthems tour full

Co ty masky? Je v nich hlubší smysl?

Masky skvěle podtrhují atmosféru něčeho novýho, neprobádanýho, tajemnýho. Něčeho, co člověka prostě přitahuje. Taky korespondují s tématikou songu "Moments" a v podstatě i dalších písniček, který píšeme...


Mrkněte na klip a zajděte Anthems omrknout naživo!


Anthems - Moments (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení