Brněnský Kabinet Múz čeká post-punková temnota s The Soft Moon

Vydáno: 13.03.2019 19:50 - Tisková zpráva

Americký projekt The Soft Moon odstartoval Luis Vasquez před necelými deseti lety. Za tento čas nahrál čtyři alba, to letošní nese název "Criminal". Už 18. března si to můžete dát v Kabinetu Múz naživo.
Post punková temnota, postmoderní maska, industriální atmosféra, syntetická omamná chladnost a duch starších desek Nine Inch Nails. Vytažené basy, nevypočitatelně přesná rytmika a vokál, který dostal zase o trochu víc prostoru než v minulosti. Luis Vasquez nové album použil jako prostředek osobní zpovědi. Jeho hlas, vypráví trauma z osmdesátých let z Mohavské pouště. Příběh plný násilí, nejistoty, boje se svým vlastním rozumem i strachem, že se změní v osobu, ve kterou sám pohrdá. Dokument války, noční můry a nejistoty otvírá Vasquezovu nejsilnější kapitolu.

The Soft Moon jsou ideálním průvodcem temné post-punkové vlny. Za sebou mají společné turné s Depeche Mode a Kabinet Múz je připraven, ve svém komorním prostředí, stát se tajemně temným vesmírem bez hranic a proplouvat na vlnách darkwave.

Jak support se představ pražský producent Dizzcock, mimo jiné člen post-ravevových Lightning Glove a vítěz soutěže Vinyla za debutové album.

Předprodej vstupenek za 450 Kč + poplatky zde.

 

The Soft Moon // "Far" (Official Video)




 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení