Fajtfest vytahuje další exotickou bandu a doplňuje porci ženských vokálů

Vydáno: 06.03.2019 12:40 - Petr Adámek

Po velkém úspěchu Thell Barrio v roce 2017 chňapli pořadatelé FajtFestu po možnosti dovézt další podobnou kapelu. Z mexického Queretara dorazí na Fajtův kopec Lethal Creation.
Lethal Creation fungují deset let. První album vypustili v roce 2015, přičemž nahrávka sklidila doma v Mexiku velmi kladné recenze. Dle kapely právě nadešel ten správný čas na evropské dobrodružství. A bude to určitě hodně divoké.


Velkou fanouškovskou základnu mají na Kopci i Never Left Behind s charismatickým Zakem a půvabnou Luciii za mikrofonem. Na svoji další šanci čekají už nějaký ten rok, ale určitě ji opět promění v nezapomenutelný koncert.

I letos musí dostat prostor lokální band. Volba padla na skoro místní ONA, kteří se v nedávné době přestavili v Depu jako support the.switch. "ONA mi hodně připomínají zlaté časy kapely Kittie a na Fajtfest právem patří," tvrdí hlavní pořadatel Bob. Poslední ohlášenou bandou jsou Underside, pro něž půjde o první vystoupení na Kopci. Jejich show je vždy pořádně energická a podpořena skvělým Majklovým zpěvem.

Akce se uskuteční 11. - 13.7. 2019 tradičně na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Do této chvíle pořadatelé odtajnili kapely Polar, Comeback Kid, Polaris, Rise of the Northstar, Kingdom of Giants, Cold Snap, Drown in Sulphur, xXXx, the.switch, Marina, Hope, Worst, Gutalax, Diptheria, Stercore, Distater Area, Marked As An Enemy, Flashback, Overhype a Denoi. Vstupenky objednávejte přímo na webu pořadatele, kde naleznete veškeré další info k předprodeji.



Lethal Creation - Oídos Sordos
 

Never Left Behind Promo


ONA - Parasite


Underside - End Search




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení