Zopakují In Flames s novou studiovkou úspěch, který sklidili s Battles?

Vydáno: 02.03.2019 07:50 - Kamila Ungerová

První březnový pátek se již tradičně nesl v duchu releasu nových studiových desek a vedle While She Sleeps se jednou z nejočekávanějších desek stala třináctá studiovka švédských In Flames. Jak si povede?
Ačkoliv původci gothenburského soundu In Flames přizvali ke spolupráci - stejně jako v případě předešlé studiovky Battles - uznávaného producenta Howarda Bensona a na díle dřeli v prosluněném Los Angeles, které dle slov frontmana Anderse Fridéna celé partě svědčí podstatně víc než často pošmourné počasí domovské Evropy, na první ani druhý poslech se nezdá, že fanoušci kapele padnou k nohám. O těch oldschoolových ani nemluvě.

Po značném neúspěchu s počinem Siren Charms (2014) se totiž Fridén opakovaně vymlouval, že na výsledné kvalitě se především podepsalo depresivní a chladné počasí Berlína, kde desku se svojí formací natáčel.

Tyhle výmluvy tentokrát ale neprojdou. Snad si In Flames od svého odklonu od původního melodic death metalového soundu vybudovali silnou a především novou fanouškovskou základnu, kterou nebude trápit, že pár skladeb na nové desce I, The Mask včetně právě vydaného videoklipu "Call My Name" působí jak chabá předělávka hitů ze Sounds Of A Playground Fading (2011).

Rozhovor s In Flames navíc naleznete hned na pěti stránkách v aktuálním březnovém Fakkerovi. Dočtete se nejen o nové desce I, The Mask. Přihodili jsme také plakát! Časák seženete v trafikách (tu nejbližší si můžete najít tady) anebo přes náš e-shop.

Stále to ale není všechno, neboť In Flames se za pár měsíců představí na festivalu Rock for People, který se na letišti v Hradci Královém uskuteční v termínu 4.-6. července. Do konce března seženete vstupenky za 1 890 Kč.


In Flames titulka
In Flames F!



In Flames - Call My Name (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení