V Praze se uskuteční akce k poctě In Flames

Vydáno: 19.03.2019 19:25 - Dominik Šidlo

O In Flames v poslední době slýcháme hlavně v souvislosti s aktuální plackou I, The Mask, ale jejich génia oslavujeme už roky. Složit poklonu těmto švédským velikánům se rozhodly kapely tribute koncertem In Flames We Trust.
Koncept události je jasný - každá ze zúčastněných kapel zahraje nejen vlastní tvorbu, ale i covery na melodeathové velikány. Dá se očekávat, že uslyšíme starší věci a hity, ale pustí se některá z kapel i do nové desky?

O tribute In Flames se na akci pojmenované In Flames We Trust Open Air postarají Marina, Horrible Creatures, Secret of Darkness, Arthedain a From Void To Abyss. Celá akce se uskuteční 31. května v pražském klubu Modrá Vopice.

Samotní In Flames se za pár měsíců představí na festivalu Rock for People, který se na letišti v Hradci Králové uskuteční v termínu 4.-6. července.


Nezapomeňte, že se In Flames věnujeme v březnovém čísle Fakkera. Mimo hlavní článek si vysloužili i plakát! Ještě ho nemáte? K sehnání na našem eshopu nebo v kamenných prodejnách, jejichž vyhledávač naleznete na tomto odkazu, anebo přes náš e-shop.


In Flames titulka
In Flames F!


In Flames - Call My Name (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení