Éra The Snuff končí. Kapela ukončila činnost a členové nakopli nový projekt

Vydáno: 28.02.2019 13:05 - Dominik Šidlo

Možná jste si všimli, že o domácích The Snuff jsme v poslední době slyšeli sakra málo. Poslední zprávy říkaly, že se pánové uchýlili za oceán a tam tvoří. A co dál?
"Přichází rozuzlení naší rok a půl dlouhý cesty, kdy jsme neodehráli jedinej oficiální koncert a jenom tak mlžili a tvářili se důležitě," začali na Facebooku svou neaktivitu vysvětlovat The Snuff. "Poslední rok a půl byl pro nás fakt náročnej. Přípravy, nehraní, nejistota, pochybnosti, ale nakonec jsme snad fakt všechno dokopali do zdárnýho konce. Za The Snuff děláme tlustou čáru a přicházíme s úplně novým projektem."

Tento nový projekt se jmenuje Blitz Union a měl by se žánrově od snuffáckého stylu dost lišit. Určitě se prý nemáme těšit na extrémní metaly, pánové prý spíše zjemní a budou si vyhrávat s elektronikou. Hlavní ale je, že se nezměnila sestava, kluci prostě jenom změnili název a směr.

Oficiální premiéra tohohle projektu probéhne 24. března v Los Angeles na mezinárodní hudební konferenci MUSEXPO. No, tak držme Blitz Union palce, ať se jim za mořem daří.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení