Šňůra the.switch BTFL15YRS startuje. Vlezou se pánové do svých sukní?

Vydáno: 25.02.2019 14:00 - Petr Adámek

Už první březnový víkend odpálí the.switch šňůru BTFL15YRS, na níž oslaví 15 let nahrávky Beautiful. První gig je na programu 2. března v ostravském Barráku. Kromě skladeb jako "Otep", "LOVEina" nebo "Donor" si pánové připomenou i svoji tehdejší image.
V době kolem alba Beautiful hrála polovina sestavy v sukních a nahoře bez, konkrétně kytarista Michal "Majkláč" Novák a basák Pavel Sovička. Zpěvák Štěpán Šatoplet se v té době oblékal do košile a kazatelského kolárku.

Do té doby přitom nosila kapela na pódiu bílé overaly. "Zpětně si říkám, že jsme v těch bílých hadrech vypadali jako paka. Sukně pak byly vysvobozením, protože jsme v tom konečně působili jako rocková kapela. Tenhle styl nám vydržel dlouho a lidi to chválili," vzpomíná Majkláč.

Jak kapela prozradila v našem Q&A videu, vzpomínkové tour bude zahrnovat právě i tehdejší outfity. "Já jsem tu sukni nedávno našel. Zamotal jsme ji kolem sebe a normálně jsem ji i dopnul. Když si ji tak o 3-4 cm popustím, bude mi jako ulitá," dodává s úsměvěm Majkláč. Máme se tedy na co těšit.

Záda the.switch budou po celou dobu turné krýt olomoučtí Sunset Trail. Fakker je mediálním partnerem tour.


the.switch tour 2019


 
 
 
View this post on Instagram

Budete hrát v sukních a Sthepa s kolárkem? ⛪️ #btfl15yrs

A post shared by The.Switch (@theswitch_czech) on Feb 22, 2019 at 2:30am PST





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení