VIDEO: To The Rats And Wolves směřují k popovému electrocoru

Vydáno: 24.02.2019 12:02 - Dominik Šidlo

Nová placka Cheap Love německých mistrů elektronického metalcoru To The Rats And Wolves je na světě! Spolu s ní i klípek k písničce "Down".
Že se TTRAW rozhodli trochu ubrat, víme už delší dobu. O změně image už není potřeba psát. S tím jde ale ruku v ruce i zvuková proměna, začátek songu "Down" je čistá elektronická popina.

Jedna věc je být omezencem, co nepřijme evoluci kapely, naprosto jiný problém je ale nechápat, proč song zni jako Chris Brown a jeho "Don't Wake Me Up". No slyšíte to tam taky? "Tell me are you down, down, downdowndown, down".. Naštěstí v druhé půlce uslyšíme i solidní brekdowny a screamy se taky nikam nevytratily.

Pozitivní je, že "Down" je asi nejpopovější věcí na celé placce Cheap Love. My jsme novinku už slyšeli a i přes znatelný odklon od dřívějšího směru se jedná o poměrně kvalitní věc. Pokud ovšem máte dost silný žaludek, ten ale není těžké si vypěstovat s ohledem na to, kolik kapel v dnešní době utíká k měkčímu, líbivějšímu soundu.

O aktuální formě krys a vlků se budeme moci přesvědčit i u nás, 30. března se představí v klubu Nová Chmelnice. Na tohle jsme hodně zvědaví.

TO THE RATS AND WOLVES - Down (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení