Asie ochutná český djent, Modern Day Babylon tourují po Číně

Vydáno: 27.03.2019 17:30 - Petr Adámek

Čeští progresivci Modern Day Babylon dostali nabídku hrát v Číně. Support čínské kapely? Ne. Ojedinělý koncert? Ne. Rovnou regulérní turné!
Možnost kapele připlula přímo od promotéra z Číny minulý rok v listopadu. Bubeník Petr Hataš vysvětluje: "Jo, prostě nám jednoho dne přišla na kapelní facebook nabídka, jestli bychom nechtěli odjet tour v Číně. Asi jako každej normální člověk, co by si přečetl tuhle zprávu, jsme si mysleli, že si z nás někdo nedělá srandu. Po pár zprávách, v nichž týpek psal hodně přesvědčivě, jsme se rozhodli celou akci hodit na našeho tour managera a čekali jsme, co se bude dít. Číňani si s těmahle věcma dávaj dost na čas a já nedočkavec jsem vším tím čekáním docela ztrácel víru. Nakonec nám přišla potvrzující zpráva a jedeme!"

Půjde o venues s kapacitou od 100 do 400 lidí. "Je to naše první headline tour vůbec, takže se všichni mega těšíme! V Číně máme celkou velkou fanouškovskou základnu, ale nikdy jsme tam nehráli, tak doufáme, že kluby naplníme. Zároveň si s klukama říkáme, aby ta tour nedopadla jako Vykoupení z věznice Shawshank, haha. Přece jen je to země, kde je trochu jinej režim, a úplně si neumíme představit, jak to tam bude doopravdy fungovat," doplňuje bicman kapely.

Držíme palce!


Modern Day Babylon


Modern Day Babylon - Undefeated (2019)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení