VIDEO: Punk-rockoví podivíni Le Butcherettes nakládají v opuštěném skladišti

Vydáno: 14.02.2019 14:05 - Kamil Dočkal

Mexická garage punk-rocková kometa Le Butcherettes servíruje již pátý singl "give/UP" z čerstvě vydané studiové desky bi/MENTAL. Nehrají v něm v garáži, ale v opuštěném skladišti.
Aktuální singl "give/UP" doprovází druhý klip pod vedením režiséra Guse Blacka, který v minulosti spolupracoval třeba s The Used, Sheryl Crow či Deftones, neboť už režíroval mexickým Le Butcherettes videoklip k předchozímu singlu "father/ELOHIM". Pro natáčení byly tentokrát zvoleny dvě lokace. Záběry s hrající kapelou natáčené v opuštěném skladišti ve čtvrti Downtown v Los Angeles se střídají s prostřihy z pouště, kde stojící frontwoman Teri Gender Bender drží černý deštník.

O písni "give/UP" sama Teri tvrdí: "Jedná se o ódu na rozloučenou s milovaným, který v tebe nikdy nevěřil, a sám sobě si tak ztížil své osvobození. Když za vás nebojují, proč byste pro ně měli pokračovat v boji za ně? Je lepší tuhle energii raději použít pro pozitivní změnu." Teprve nedávno totiž energická zpěvačka prozradila, že tématem většiny textů na novém albu bi/MENTAL je smrt její matky, se kterou měla už delší dobu problematický vztah.

V aktuálním únorovém čísle Fakkera si můžete o mexické skupině Le Butcherettes přečíst článek společně s recenzí na jejich novinku bi/MENTAL.
 

Le Butcherettes - give/UP (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení