VIDEO: Druhá ukázka z příchozí desky Of Virtue je mezi námi

Vydáno: 25.04.2019 09:30 - Anna Štěpánková

Máte sami nad sebou kontrolu? Člověk je sám sobě největším nepřítelem. O tom pojednává čerstvý singl "No Control" k albu, které Of Virtue připravují. Ponese jméno What Defines You a víme, kdy vyjde.

"Song 'No Control' byl napsán z pohledu někoho, kdo nikdy nezapadl do žádné konkrétní party. Všechny ty noci strávené vzhůru, kdy putujeme v našich vlastních myšlenkách, co můžeme a musíme udělat, abychom změnili náš životní směr a uvědomili si, že pokud něco neuděláme, vždycky budeme opakovat stejné chyby a zůstaneme ve stejném cyklu bídy. To všechno jen proto, že máme pocit, že jsme bez vlastní kontroly," řekla o novince kapela.

Celou placku What Defines You si budeme moci poslechnout co nevidět. Vyjde totiž 24. května přes SharpTone Records. Mimo "No Control" jako pre-release k fošně vyšel také singl "Suffer", oba jsou k poslechu na konci článku.

Na celý květen mají Of Virtue v plánu objíždět po boku The Word Alive a Make Them Suffer Evropu. V bratislavském Randal klubu se tahle sestava ukáže už 7. května. A do hlavního města Česka, konkrétně do klubu Nová Chmelnice, přijedou 10. května.

What Defines You tracklist:
1. No Control
2. Alone
3. Suffer
4. Immortal
5. Thanks For Nothing
6. Pictures of You (feat. Kalie Wolfe)
7. I Won't Break
8. Surrounded
9. Torn Apart
10. Confide In Me


Of Virtue - No Control (Official Music Visualizer)

Of Virtue - Suffer (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení