Megaton Fashion Show: kdo si odnese cenu za nejlepší hudební booklet, plakát a merch?

Vydáno: 29.01.2019 11:30 - Tisková zpráva

Jubilejní ročník jediné české soutěže o nejlepší hudební design je v plném proudu. Hlasování veřejnosti o nejlepší designérku či designera roku vypukne spolu s charitativní dražbou 4. února. Přesně o dva týdny později pak v Lucerna Music Baru proběhne večírek s vyhlášením vítězů a hudebním programem.
Oproti předchozím ročníkům došlo ke změně ve struktuře hlasování. Veřejnost na facebookové stránce Megaton Production zvolí jednu vítězku či vítěze, jejichž portfolio je nejvíc osloví. Posílená je na druhou stranu role odborníků. Porota zvolí vítěze ve třech kategoriích - nejlepší booklet, plakát a merch. Úplnou novinkou je "Cena designerů": soutěžící vyberou vítězku či vítěze sami mezi sebou.

I v letošním roce proběhne charitativní dražba - od 4. do 11. února můžete přihazovat například na návrh tetování ZdVyhl nebo na basu, kterou pomalovala královna českého makeupu Kateřina Koki Mlejnková.

Vítězové budou vyhlášeni 21. února v Lucerna Music Baru. Na slavnostním večeru, jehož moderování se zhostil Oto Klempíř z J.A.R., letos nezahraje "obyčejná" kapela, ale směs těch nejlepších českých klubových muzikantek a muzikantů s výběrem největších hitů české i světové tvorby. Těšit se můžete mimo jiné na Radka Škarohlída (Hentai Corporation), Emu Brabcovou (Khoiba, Luno), Honzu Křížka či Žofii Dařbujánovou. Nebude chybět ani tradiční veselá módní přehlídka, na které se v rolích modelů představí muzikanti.

Třešničkou na dortu se jistě stane vystoupení dětí z projektu Bojovat srdcem, který si organizátorky rozhodly podpořit již podruhé. Akce opět probíhá pod záštitou Nadace Terezy Maxové dětem. Projekt podporuje děti z vyloučených lokalit Brna a obdrží veškerý výtěžek z dobrovolného vstupného a dražby.
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení